Wie zijn wij?

SDO Hogeschool voor Management in de Zorg en Jij en Jouw Team hebben de krachten gebundeld. Speciaal voor jou als zorgprofessional hebben we het programma Samenwerking & Veiligheid ontwikkeld. Tijdens dit praktische programma leer je effectiever samenwerken en de veiligheid van de zorg in jouw team te verbeteren.

onze Docent

‘ Jij en jouw team ’ zijn we samen. We zijn met z’n 6 ’n. Wat ons bij elkaar gebracht heeft is het verlangen en de daadkracht van Richard: ‘ Een training kan altijd beter. Samenwerking vraagt om onderhoud en goed voor jezelf (laten) zorgen is onwijs belangrijk . ’

Over SDO-Hogeschool

Hogeschool SDO (Stichting Deeltijd Opleidingen) biedt flexibele HBO opleidingen aan voor volwassenen binnen het bedrijfskundige domein. Dat vindt plaats in de vorm van leren en werken met als doel een aantrekkelijke ontwikkelroute te bieden naar een HBO niveau.

Naast programma’s voor bedrijven en instellingen biedt Hogeschool SDO flexibele open programma’s op het gebied van HBO Bachelor Bedrijfskunde en 5 HBO Associate degree opleidingen (Ad) en korte leergangen.

Over JIJ en jouw team

Jij en Jouw Team is een organisatie die verpleegkundigen en verzorgenden traint. Het aanbod van Jij en Jouw Team is geheel gericht op de praktijk. En dat werkt. Dat blijkt uit de reacties van onze deelnemers, de zorgprofessional. Ons aanbod is actueel, gericht op de praktijk en vanuit een veilig leerklimaat.

De oprichter van Jij en Jouw Team is Richard Jorna. Hij werkt als BIG geregistreerde kwaliteitsverpleegkundige. Daarnaast heeft hij in 8 jaar tijd al meer dan 90 teams ondersteund op het gebied van Samenwerking & Veiligheid. Hij is bedenker van o.a. Kwartet Medicatieveiligheid®, de 1-3-5 Methode® en het First Aid Kit®.

Ben jij klaar om mee te doen?

Ontdek hier of het programma bij je past